Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ronnie je nešto slično napravio, samo što on, naravno, nije bio vremenski ograničen. Mislim da je za 5 minuta počistio stol uz maksimalan break.
englezi nisu normalni,dozvolili unošenje alkohola i kreveljenje na tribinama
Rukfaš je uživao u ovome sigurno 😀
prava magija i talenat
Glup sport!!!
jel to nisi skonto pravila :)
Ja samo za bejsbol nisam skonto pravila do kraja ali ovaj sport je među mlitavijim pa ga ne mogu svrstati u svijet sporta, kao ni šah. Zato mi je glup kao sport. Ali da trebaš biti štela kao i za sve treba znati. Ne treba puno mozga.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Rukfaš, gledaš li?
Vikend, kisa, topla soba i snooker po par sati.. Kako ti ne dosadi jedno te isto? hahahah
Ronnie je Ronnie sorry Murphy, ali ovaj tvoj protivnik je samo lose razbio kugle
Evo, ja tebe izazivam da vežeš samo pet crvenih i pet obojenih kugli u snukeru. Kad to uradiš možeš da kažeš da li je ovo što je Marphy uradio veština ili slučajnost. A što se tiče Ronnie, slažem se...
Svaka cast